Innsamling av personopplysninger

Vi har en e-postliste. Påmelding kan gjøres ved at du sender oss en beskjed via vår kontakt side eller sender oss en e-post samt ringer oss på 69 51 22 20. Vi samler også inn personopplysninger som gis personlig til oss i forbindelse med messer og kurs.

Vårt kontaktskjema kan også brukes ved spørsmål eller man ønsker å bli kontaktet.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (melder seg på gjennom vår e-postliste), lagres det kun de personopplysninger som oppgis. Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Personopplysninger gis aldri ut til tredjepart

Vi sender ut nyhetsbrev

Alle deltagere på vår liste mottar nyhetsbrev. Avmelding kan gjøres til enhver tid. Dette innbefatter all data vi har mottatt. Man må være oppmerksom på at det IKKE innbefatter opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

GDPR loven

Vi følger til enhver tid loven om GDPR hos Powersource AS