Hvem er PowerSource AS

PowerSource AS er et heleid Norsk selskap som leverer løsninger primært innen UPS systemer med hovedkontor i Askim.

Selskapet sitter med en betydelig kompetanse innenfor sine arbeidsområder. Ansatte som har over 25 års erfaring innen vår kjernevirksomhet. Dette betyr en trygghet for våre kunder, med riktige løsninger i en hver utfordring.

Vi er tett på våre produsenter og leverandører. Kjenner deres kvaliteter på ulike nivåer og kan derfor trygt anbefale deres produkter.

Og vi er opptatt av å gi den mest pålitelige strømbeskyttelse for virksomhetskritiske applikasjoner. Den innovative produktporteføljen sikrer kunden trygghet i form av ideelle løsninger for maksimal backup tid.

PowerSource AS kan tilby et bredt spekter av både UPS (Uninterruptible Power Supply) og batterier. I tillegg til dette fører vi en portefølje av DIN-skinne monterbare strømforsyninger.

PowerSource lighting fører et meget bredt spekter av kvalitetsprodukter som et naturlig ledd i vår grønne profil. Dette er produkter som tilfredsstiller de strengeste krav og som kan erstatte det meste av allerede installerte lyskilder og energi produkter på markedet. Dette resulterer i at bruker, både sparer utgifter til forbruk, men også i form av levetid.har bevist med sin kompetanse og kvalitets produkter innen LED at de blir foretrukket av store og små bedrifter som sin leverandør. Våre lysrør er testet av FFI og bestått en meget krevende test.

Partnerskap

PowerSource AS har en visjon om å hjelpe deg på veien til nye og spennende forretningsmuligheter og økt lønnsomhet.

Våre gode kunderelasjoner skyldes vår spisskompetanse og ønske om våre kunders suksess. Det skyldes like mye vår portefølje av produkter og løsninger som gir oss muligheten til alltid å finne rett løsning til enhver applikasjon. Med god hjelp fra et bredt nettverk av anerkjente og nytenkende produsenter, er vår rolle å hjelpe våre kunder til suksess på nye områder. Utover dette leverer vi utvidet service. Dette bidrar til å styrke våre felles interesser. Utover dette å tilby et bredere spekter av innovative løsninger for våre kunder.

Gjennom vårt tette samarbeide med alle våre partnere vil vi til enhver tid prøve å finne koplinger internt i vårt nettverk. På denne måten vil våre partnere kunne utvide sin portefølje, kompetanse, konkurransegrunnlag og mulighet til å tilby et bredere spekter av løsninger.

For at våre partnere skal kunne ha fokus på å sikre sine interesser mot sluttkunde, bistår vi i prosessen. Vi bistår der det må gjøres utredninger, beregninger, dimensjonering samt i enkelte tilfeller også å utforme tilbud. Alt dette på vegne av våre partnere.

Ta derfor kontakt i dag dersom du er genuint interessert i teknisk salg. Dersom du jobber i, eller driver en elektro eller et IT-selskap med et ønske om å utvide porteføljen, kunnskapen og samtidig oppdage et helt nytt og spennende marked.

 

Sikker strømforsyning – 230V AC – 12V DC – 220 V DC systemer

Vårt mål er å tilby førsteklasses produkter satt sammen til å bli de mest kostnadseffektive løsninger for strømkvalitet til de aller fleste applikasjoner. Alt fra mindre kritiske til de meste virksomhetskritiske installasjonene. Alt fra hjemmebruk til datasenter og industri. Vi kan kun klare dette i samarbeide med våre partnere. Noe som betyr at vi er i konstant kontakt med markedet, i planleggingsfasen til sluttresultatet. Felles kunnskap kan veldig ofte resultere i de beste løsningene.

Trygghet – Våre UPS-produkter, leveres som standard med 1 års garanti. Dette med mulighet til å utvide til hele 5 år på enkelte produkter. Forutsatt at det installerte utstyret har serviceavtale tegnet av brukeren.

Levering – Varer som er lagerført sendes som regel samme dag eller neste arbeidsdag.

Service – Vår partner Optimal Elektro AS har et support-team som er villige til å stille opp på kort varsel. I tillegg til dette setter vi pris på at det tas kontakt pr telefon dersom man trenger umiddelbar støtte. Selvfølgelig gjøres dette uten å måtte ha signert noen egen avtale. Optimal Elektro er PowerSource sin partner for servicetjenester i hele Norge.

Support– La oss konfigurere din UPS applikasjon. Ta kontakt slik at vi kan gi et tilbud som er tilpasset deres forespørsel. Er dere usikre på behovet, så stiller vi opp på en uforpliktende befaring.

Med vår kunnskap innenfor salg og teknisk support, kan vi bidra til å hjelpe i alle ledd av et prosjekt. Alt i fra forespørsel til installasjon og sluttrapport.

Powersource AS

Vangsveien 10E

1814 Askim

Org.nr. 914 819 334