Hvem er PowerSource?

PowerSource AS er et heleid norsk selskap som leverer løsninger for sikker strømforsyning (UPS, ESS). Hovedkontoret er i Askim.

Selskapet har medarbeidere med lang erfaring og betydelig kompetanse. Dette gir trygghet for våre kunder. Vi stiller strenge krav til våre produsenter og leverandører, og legger vekt på langsiktig samarbeid. Vi skal tilby og levere den mest pålitelige strømbeskyttelse for virksomhetskritiske applikasjoner. Produktene skal derfor oppfylle våre kriterier for kvalitet, og samtidig være konkurransedyktige i et krevende marked.

PowerSource AS kan tilby et bredt spekter av både UPS (Uninterruptible Power Supply), batterier og ESS (Energy Storage Systems). I tillegg til dette fører vi en portefølje av DIN-skinne monterbare strømforsyninger.

Partnerskap

PowerSource AS har forhandlere og kunder over hele landet, vi har en visjon om å hjelpe våre partnere på veien til nye forretningsmuligheter og økt lønnsomhet.

Gjennom vårt tette samarbeide med alle våre partnere vil vi til enhver tid prøve å finne koplinger internt i vårt nettverk. På denne måten vil våre partnere kunne utvide sin portefølje, kompetanse, konkurransegrunnlag og mulighet til å tilby et bredere spekter av løsninger.

Vi bistår der det må gjøres utredninger, beregninger, dimensjonering, befaringer, og utarbeidelse av tilbud til sluttbruker.

Sikker strømforsyning

Vårt mål er å tilby førsteklasses produkter satt sammen til å bli de mest kostnadseffektive løsninger for strømkvalitet til alle applikasjoner. Alt fra mindre kritiske til de meste virksomhetskritiske installasjonene. Alt fra privat bruk til datasenter og industri.

Trygghet – Våre UPS-produkter, leveres som standard med 1 års garanti. Dette med mulighet til å utvide til hele 5 år på enkelte produkter. Forutsatt at det installerte utstyret har serviceavtale tegnet av brukeren.

Levering – Varer som er lagerført sendes som regel samme dag eller neste arbeidsdag.

Installasjon og montasje– Vi tilbyr test, idriftsettelse, dokumentasjon og opplæring på alle fast installerte produkter, over hele landet.

Service – Vi yter ekstern service og vedlikehold på alle våre produkter. Med kontrakt har man tilgang til service 24/7 hele året. I tillegg til dette setter vi pris på at det tas kontakt pr telefon dersom man trenger umiddelbar støtte. Service tilbys også uten å ha signert egen avtale. 

Support– La oss konfigurere din applikasjon for sikker strømforsyning. Ta kontakt slik at vi kan gi et tilbud som er tilpasset deres forespørsel. Er dere usikre på behovet, så stiller vi opp på en uforpliktende befaring.